[embedplusvideo height=”400″ width=”660″ standard=”http://www.youtube.com/v/1TQ3mft89Fg?fs=1″ vars=”ytid=1TQ3mft89Fg&width=660&height=400&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep4664″ /]

“Umbra este persoana care ești dar care ai prefera să nu fii” Carl Gustav Jung

Fiecare am ascuns adânc în noi tot ceea ce nu ne-a plăcut la noi, tot ceea ce părinții, școala, societatea ne-au învățat că “nu-i frumos, e rușine, e nedemn”.

Am ascuns în noi tot ceea ce e inacceptabil pentru ceilalți și toate astea au devenit inacceptabile și pentru noi.

Am închis adânc în noi tot ceea ce am considerat negativ, atât de bine am închis încât nu mai știm că monștrii care ne supără la alții sunt de fapt ai noștri.

Imaginează-ți te rog furia, supărarea, neputința, vinovăția, regretul ca fiind monștri care stau închiși. Cât timp crezi că durează până când unul dintre ei evadează?

Lângă un monstru al furiei de azi, închizi și mâine, și poimâine încă unu.

Lângă un monstru al vinovăției de azi, închizi și mâine unul, apoi încă unu și încă unu…  Altfel de ce ai mânca noaptea târziu, pe furiș? Sau de ce nu recunoști nici pentru tine doar că ai placeri ascunse?…

Și când acești monștri se adună sparg barierele în care i-am ținut ascunși. Sunt pline emisiunile de știri de evadări ale monștrilor din UMBRĂ.

De ar fi fost la timp eliberați nu ar fi căpătat atâta forță.

Imaginează-ți apoi te rog cum ai fi tu dacă monștri aceștia nu ar mai fi dușmanii tăi, dacă te-ai împrieteni cu ei. Când faci pace cu Umbra descoperi că aici sunt și RESURSELE, PUTEREA TA!

Ai fost la circ măcar o data? Crezi că dresorul de lei e dușmanul lor, sau, într-un fel anume, au făcut pace?