Sanando

Lansare B

Vineri, 2 martie, de la ora 18.00, vă așteptăm la lansarea cărții „Trei săptămâni, cu trei copii”, de Iulia Cruț, la București.
Gazdă: Librăria Cărturești Verona ( Str. Arthur Verona 13-15)
Invitați: Iulia Cruț și Elena Iamandi Gheoculescu

 

Miercuri, 14 martie 2018, de la ora 18, lansarea la Iași

Gazdă: Librăria Cărturești Palas Mall

Invitați: Andreea Ignat, Iulia Cruț, Vlad T. Popescu

„Am spus de multe ori că un pic de disciplină nu a stricat nimănui. Și este un sfat pe care și eu l-am încălcat cu mine…
Am spus de multe ori că practica e mult mai bună decât o mie de cuvinte. Și am încălcat și asta uneori.
Rămân la sfatul pe care mi-l dau și mie și la care mă tot întorc: un pic de joacă, hai, prea tare ne luăm în serios! Și eu tare am senzația că Dumnezeu ne-a dat un puzzle și ne privește amuzat cum unii stăm tot timpul încruntați în încercarea de a-l rezolva.” Iulia Cruț

Apărută la editura Meditative Arts, ediția a doua a cărții „Trei săptămâni cu trei copii. Parenting, educația pe bază de rețete universale?” – sper să vă bucure cel puțin la fel de mult pe cât m-a bucurat pe mine să o scriu
Cartea o puteți găsi la partenerii noștri, Șt.O. Iosif, Brașov, Mihai Eminescu, București, și în lanțurile de librării Alexandria și Cărturești.

PENTRU COMENZI ONLINE:

https://carturesti.ro/carte/trei-saptamani-cu-trei-copii-10475367

”Cât de complicat este să te descurci cu un copil? Și cât de enervant uneori!… și cât de epuizant!… dar și cât de mare este recompensa primită, ca părinte, ca educator!
Putem păstra lucrurile într-o zonă a firescului? Cum ne putem adapta ceva mai ușor la nevoile copilului și nu la nevoile noastre?

Iulia Cruț, în a doua ediția a cărții sale de succes, „Trei săptămâni cu trei copii”, editura Meditative Arts, dă răspunsuri pertinente de pe poziția mamei,a educatorului și a psihologului”