Atunci când ai vrea să mergi la un psihoterapeut dar distanța este o problemă, ședințele de psihoterapie online sunt o soluție foarte bună.

De-a lungul timpului am desfășurat ședințe de psihoterapie online cu clienți din alte țări sau din alte orașe, uneori chiar cu clienți aflați în același oraș cu mine, pentru că deplasarea la cabinet era imposibilă.

Pentru cei aflați în alte țări, beneficiile sunt diverse

*este împlinită necesitatea de a face psihoterapie cu un profesionist cu care să se asemene nu doar prin faptul că vorbesc aceeași limbă dar îi înțelege credințele și valorile care provin din cultura românească

*costurile pe care le au serviciile de psihoterapie în alte țări sunt uneori piedici reale – de aceea costul ședințelor online pe care le vor desfășura împreună au același cost ca în România

 

Pentru cei din alte orașe:

*Există uneori bariera ”în orașul meu sunt cunoscut de multă lume, nu pot discuta cu cineva care mă cunoaște”

 

Oricine ai fi criteriile de confidențialitate sunt strict respectate!!

Cum procedăm?

1.Prin email sau telefonic – solicitați începerea psihoterapiei online

2.Primiți toate detaliile legate de costuri și modalități de plată, discutăm despre frecvența necesară a întâlnirilor ( în medie 1 dată pe săptămână dacă situația dvs nu cere altfel) și primiți datele contului în care veți depune contravaloarea a două ședințe de psihoterapie.

OP-ul pe care îl obțineți la depunere reprezintă și chitanța dvs.

Stabilim împreună data și ora primei întâlniri online.

3.După efectuarea plății și trimiterea către mine a unei copii după OP primiți ID -ul meu de Skype și confirmăm programarea.

 

Ce aveți nevoie?

*Pentru ca ședințele de psihoterapie să se poată desfășura în condiții optime aveți nevoie de un laptop sau un telefon pe care să aveți instalată aplicația Skype, aveți nevoie de conexiune la internet și o încăpere liniștită unde să nu fiți deranjat pe parcursul orei de psihoterapie.

*Atenție – asigurați-vă printr-o probă anterioară, eventual vorbind cu un prieten pe Skype, că aplicația funcționează, că aveți o conexiune bună de internet. Ședințele care se desfășoară defectuos din aceste motive nu vor fi reprogramate și se plătesc.

 

Despre mine, psihoterapeut Iulia Cruț – puteți citi aici

Date de contact:

iuliacrut@yahoo.com

0744234862