Copiii noștri sunt, în mare parte, ceea ce noi, părinții, le transmitem.
Ne propunem o serie de întâlniri în care să identificăm și să prelucrăm la noi tot ceea ce ar putea oferi copiilor noștri un și mai bun mediu de dezvoltare.
Tehnicile de psihoterapie, meditația, practica mindfullnes ne vor fi ajutoare în procesul devenirii noastre ca părinți și mai buni.

IAȘI, 19 NOIEMBRIE 2015 ORELE 18-20- următorul atelier

Înscrierea dvs se face prin email la adresa:
iuliacrut@yahoo.com
Cost de participare 80 ron

 

A lucra cu copiii mi-a adus până acum multe bucurii și împlinire. Sufletul meu se încarcă din zâmbetele și uralele lor, din progresele pe care ei le fac. În toată această activitate părinții sunt partenerii care consolidează și completează, care mențin și întrețin starea de bine și de echilibru.
Mă bucur nespus că în jurul meu sunt tot mai mulți părinți care știu că de la noi pornește ceea ce vrem să schimbăm la copii. Ca dovadă, propunerea de a desfășura aceste ateliere, venită de la părinți!

Sunt PROFESOR DE JOACĂ alături de jurnalista Maura Anghel  în cadrul proiectului Școala Voinicilor– atelier de vorbit în public și alungat teama, pentru copii. Am organizat ateliere publice de parenting și conferințe deschise în școli, pe teme diverse.

Sunt Iulia Cruț, psihoterapeut și mamă și te aștept cu drag să lucrăm PRACTIC cu noi înșine.

*Atelierele se vor desfășura o dată la două săptămâni și îți propun mult exercițiu practic, evoluție și echilibrare personală.