Sanando

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vindecarea și evoluția noastră sunt două concepte care merg mână-n mână – pe măsură ce evoluăm, vindecarea vine de la sine. Pentru a învăța lecțiile proprii de viață, avem nevoie de conștientizare, ca un prim pas. Am căutat diverse metode de a mă ajuta pe mine și pe alții în acest joc al redescoperirii de sine Printre aceste metode, desenarea și colorarea mandalelor este pe cât de jucăușă și aparent copilărească, pe atât de profundă și eficientă.

”Hai să colorăm mandale…
De ce?!…
Doar pentru că ar fi relaxant, parcă ar fi prea puțin. Și ar depinde prea mult de talentul meu dacă tot ceea ce fac este un mod de a-mi omorî timpul – ceea ce este absurd! –, sau o modalitate plăcută de a-mi petrece timpul, care îmi oferă și ceva în plus. O picătură de cunoaștere, o deschidere către spații și dimensiuni încă nebănuite la început de drum.
Dacă mi-ar permite să mă cunosc mai bine, dacă mi‑ar permite să-i cunosc pe ceilalți mai bine, sau dacă mi-ar permite chiar să înțeleg mai bine spații sacre, în sensul de geometrie sacră, ori entități spirituale superioare, în sensul de aflate în alte dimensiuni, atât ale spațiului cât și ale timpului, deja ar fi altceva.
Și acest altceva încearcă să vi-l ofere Iulia Cruț și Valentina Stănescu în această carte „de colorat“ mandale: o picătură de cunoaștere, o deschidere către alte spații și dimensiuni.”
Vlad T. Popescu- editor

Cartea a apărut la editura Meditative Arts

Dacă doriți să comandați cartea online

http://divin.ro/?53t4l&v7f2k=10393

Lansare:

În Iași- sâmbătă, 28 mai 2016, la CTS Corner în palas Mall, la ora 18

În Brașov- vineri, 10 iunie 2016, la Librăria Șt. O Iosif, ora 18