Orice construcție e mai solidă când fundația este solidă.

Copilul care am fost cu toții cândva a avut nevoi, a avut împliniri, a avut frustrări.

A pornit în lumea cea mare a adulților cu un bagaj care i-a permis să fie ceea ce este azi, mai mult sau mai puțin împăcat cu sine, mai mult sau mai puțin încrezător. Cu toții purtăm o sumă de daruri pe care copilul care am fost le are pentru noi, manifestăm și mecanismele de protecție pe care el le-a învățat în momente de cumpănă, manifestăm comportamente învățate ca fiind potrivite o dată, chiar dacă acum nu ne mai sunt benefice.

Vă dau întâlnire cu copilul interior al fiecăruia într-o formă potrivită acestuia, iar desenul mandalei și mandala zilei de naștere a fiecărui participant va fi ”poarta” prin care să pășim mai ușor spre copilul acesta.

Ce vom face:

  • Exerciții specifice de psihoterapie menite să faciliteze întâlnirea cu copilul interior

Meditație, regresie, desenul mandalei, jocuri de psihodramă,  mandalei zilei de naștere

Când:

Sâmbătă, 19 mai 2018, orele 10-16

Cost:

150 ron/persoană

Detalii și înscrieri:

Iulia Cruț

0744234862

iuliacrut@yahoo.com

Iulia Cruț

Formarea ca psihoterapeut, cu specializare în hipnoză clinică și terapie ericksoniană și formare în terapia EMDR și tehnici de psihodramă este completată, ca parte a dezvoltării personale, de practica meditației, a tehnicilor de mindfulness, Reiki, Qi-Gong, tehnici de eliberare emoțională.

Autor al cărților ”Trei săptămâni cu trei copii”, ”Cum să nu ucizi joaca. Destine împlinite și vocație” și ”Mandale vindecătoare” (cu desene de Valentina Stănescu)