În urma unui diagnostic pus de un medic specialist, am avut de ales între a trata doar efectele bolii cu medicația recomandată sau a descoperi și cauza bolii respective, în încercarea de a o accepta și de a depăși această situație.

La recomandarea unei prietene, am ajuns să o cunosc pe Iulia.

Împreună am stabilit pașii care trebuiesc urmați pentru a reuși să găsesc niște răspunsuri la problemele pe care le aveam și care ar fi putut fi factorii declanșatori ai bolii respective.

Ședințele care au urmat nu au fost deloc simple. În mare parte au ținut de dorința mea de a depăși acea situație, de a mă redescoperi, de a evolua și a mă dezvolta.

În tot acest timp am avut parte de multă susținere, înțelegere și „șuturi în fund” fără de care n-aș fi putut să fac pașii pe care i-am făcutși fără de care n-aș fi înțeles că sunt responsabilă de modul cum gândesc, de modul în care aleg să reacționez sau să acționez, de propria mea mulțumire sau nefericire.

Mai am încă mulți pași de făcut pe calea dezvoltării personale, însă știu că la Sanando ( a se citi Iulia) voi găsi mereu indicatoare ( consiliere, sfaturi, metode, terapii alternative, confidențialitate, profesionalism care să mă ajute să-mi urmez Calea.