S-a strecurat  întâi septembrie în calendar, aproape pe furiş, acompaniat de seri mai răcoroase, de frunze înroşite de emoţia noului început.

Poate că te aşteaptă şi pe tine un drum nou, sigur mai bun dacă aşa ai hotărât să-l croieşti tu însuţi.

Opreşte-te o clipă şi observă ce a fost bun în viaţa ta până acum, ce te-a ajutat să creşti, să evoluezi şi ce nu are rost să duci cu tine mai departe. Posibil să fie nevoie să schimbi ceva şi sigur ştii despre ce anume e vorba- pentru că, de obicei, sunt  acele situaţii de viaţă în care te simţi ca o maşină care merge cu frâna de mână trasă, dacă nu chiar e …în service. Croieşte-ţi singur un început minunat, asumă-ţi schimbările de care ai nevoie, treci la fapte!

Cei din jur sunt oglinzile noastre, prin ceea ce ne provoacă să aflăm despre noi, să schimbăm la noi dacă ne supără- fă din oglinda în care te priveşti un instrument  al cunoaşterii de sine, renunţând la a găsi vinovaţi. Preia astfel, la început de drum, frâiele propriei vieţi.

E un moment bun să nu te mai învinovăţeşti pentru ce crezi că nu ai făcut bine cândva, hotărăşte să înveţi din asta, să faci lucrurile cu intenţii corecte din acest nou început.

Vreme bună de cules roade minunate şi semănat cu spor la mai multe!