Sanando

🍀 Cu toții trăim stări de neputință sau de frustrare pe parcursul vieții și oricât am încerca, unele situații rămân confuze, noi continuând să ne simțim blocați de parcă ne-am învârti în cerc – o constelație ar ajuta să vedem respectiva situație mai clar, să știm ce avem de făcut, cum să facem în continuare. Ar fi ca o punere în scenă a frământărilor interioare prin intermediul celorlalți participanți, vedem ca pe o scenă ce se întâmplă în noi, în viața noastră.

🍀 Alteori simțim că ne înfurie nedreptăți și nimeni nu vede situația așa ca noi, pare că nimeni nu ne e alături. Și poate am încercat să iertăm dar în continuare, când persoana aceea sau întâmplarea ne revine în minte, ne simțim la fel, încrâncenați și singurul efect e că apoi ne simțim vinovați că nu am iertat. O constelație ar putea aduce încheierea sănătoasă în inima celui care are nevoie să ierte, o dată ce și el primește ceea ce avea nevoie înainte de a ierta.

🍀 Relațiile de cuplu și îngrijorarea pentru copii – poate cel mai des aduse ”la lucru” în constelații. În constelație ai putea simți cum, desprizându-te dintr-un pact pe care l-ai semnat inconștient cu un părinte suferind, pact care ar însemna să te desprinzi de acesta în mod sănătos, nu ai mai purta mai departe obiceiurile lui, durerile lui, comportamentele lui.
Copilul tău, nefiind nici măcar prezent, s-ar simți liber și creativ, autonom – ca rezultat al unei constelații la care ai participat tu, părintele. Pentru că așa cum tu ai preluat inconștient și involuntar acele dureri ale părinților tăi și copilul tău te-a iubit încă din pântec atât de mult încât s-a contopit cu tine cu totul și acum îi e mai greu să fie el însuși fără tine.

🍀 Cum se desfășoară Constelațiile MPI ( metoda propoziției intenției)?

Metoda intenției te va pune pe tine la lucru cu intenția ta pentru că exact așa vom începe:
SCRIE INTENȚIA TA ÎNTR-O PROPOZIȚIE
*Persoana care începe va scrie o propoziție a intenției sale, plecând de la ce anume își dorește să schimbe în viața sa. Nici o intenție nu este bună sau rea, fiecare intenție reprezintă ceea ce are persoana nevoie în acel moment.
*Propoziția este împărțită în părți sau cuvinte, iar acestea sunt în continuare distribuite spre intrare în rezonanță celorlalți participanți. Rezonatorii ( cei care vor reprezenta cuvintele din propoziția intenției) sunt aleși de persoana care a propus propoziția sa după cum aceasta simte că se potrivesc cu cuvintele, cu părțile de propoziție.
*Urmează ca toți participanții să intre în rezonanță cu propoziția intenției, rezonatorii cu cuvintele ce le-au fost desemnate și vorbind despre ceea ce simt, ce gânduri au, imaginea vieții psihice interioare și a dinamicilor dintre părțile psihicului să fie redate de participanți.
*** Intrarea în rezonanță
Probabil ai simțit uneori doar apropiindu-te de cineva că vă potriviți sau nu, că rezonați sau nu. Intrăm în rezonanță unii cu ceilalți cu ușurință, simțim. Pentru acest lucru sunt responsabili și intuiția și neuronii oglindă și părțile din noi care au experimentat și ele ceea ce au experimentat ceilalți chiar dacă nu știm asta, chiar dacă nu știm nimic despre ceilalți în mod conștient.
**** Vom dedica un timp special și pentru meditații sau exerciții practice specifice psihogenealogiei
Deasemeni, după fiecare constelație sau la sfârșitul workshopului, vom avea un timp dedicat întrebărilor care pot apărea.

DESFASURARE:

IASI:

21-22 IUNIE  2024

21 IUNIE  ORA 16-20

22 IUNIE  ORA 10-18

COST DE PARTICIPARE 600 RON

INFORMATII ȘI INSCRIERI:

MAIL: psihoterapeutiuliacrut@gmail.com

WHATSAPP: 0744234862

IMPORTANT

Workshopul se desfasoara vineri SI sambata, fiind necesara prezenta in ambele zile, iar costul afisat este valabil pentru ambele zile de lucru.

In cadrul workshopului se vor lucra 7-8 intentii, prin tragere la sorti, incadrarea in timp fiind in functie de dinamica grupului.

Grupurile de Constelatii sunt formate din maxim 15 persoane.

Confidentialitatea este un angajament pe care ni-l vom asuma cu totii.