Sanando

De cativa ani coordonez grupuri de terapie de lunga durata. Cel mai ”batran” grup implinește in curand 5 ani, cele mai tinere au implinit 1 an, sunt sase grupuri de terapie si 50 de oameni impreună cu care, luna de luna in acest rastimp, privesc fragilitatea si puterea psihicului uman, asist si contemplu minunile care suntem. 

Sunt multe motive pentru care in cadrul potrivit și cu ghidaj profesionist, grupurile de terapie produc schimbari profunde, pentru ca acest anunt se adresează profesionistilor si sunt sigura ca cei mai multi dintre voi stiti deja despre beneficiile terapiei de grup, voi intreba:

”AI NEVOIE SI TU, TERAPEUTUL,  DE UN GRUP DE TERAPIE?” 

 

  • Terapeutii au si ei nevoie de terapie, suntem si noi oameni, nu-i asa?

  • Profesia aceasta este una care izoleaza foarte mult omul, iar psihoterapeutii au si ei nevoie de relatii, de oameni, de … ”un trib” in care sa reinvatam despre noi iar si iar.

  • Practica e cea mai buna forma de invatare, iar pentru a conduce tu un grup de terapie e sanatos sa simti ”pe pielea ta” ce ar putea sa simta persoanele cu care lucrezi. 

  • Mie un grup de terapie mi-a deschis inima, grupul de terapie a fost schimbarea mea esentiala si de durata. 

   Voi deschide asadar 2 grupuri de terapie pentru terapeuti care practica deja sau care in acest moment sunt in etape finale de studii si se pregătesc să devină psihologi, psihoterapeuti. 

MORNING GROUP – START ÎN FEBRUARIE 2024

JOI ORA 9-12

20 de întâlniri pe an

Cost 300 ron/ intalnire

 

FRIDAY GROUP

VINERI ORA 10-18, 1 intalnire pe luna

10 intalniri pe an

Cost 500 ron/ intalnire

 

*PERSOANELE INTERESATE VOR PRIMI DATELE DE INTALNIRE A GRUPULUI PENTRU TOT ANUL 2024 INAINTE DE A LUA HOTARAREA DE A SE INSCRIE IN GRUP.

*IN LUNILE DE VARA, IULIE SI AUGUST, GRUPURILE NU SE INTALNESC, AVEM CU TOTII VACANTA

 

Disclaimer:

Participarea dvs la grup este importanta la fiecare intalnire, pentru propria dvs persoana dar si pentru ceilalti – vom deveni inca de la prima intalnire SUPORT unul pentru celalalt si in acelasi timp fiecare intalnire nu poate fi reluata sau ”povestita”.

Grupurile nu au o durata limitata in timp, iar grupul devine inchis o data ce numarul maxim de participanti este atins. O persoana poate decide să iasa din grup, recomandarea fiind să fi participat la macar  6 intalniri consecutive.

Recomandat deasemeni este ca persoana care doreste sa iasa din grup sa anunte grupul si terapeutul cat mai din timp posibil – ne dorim sa procedam diferit de viata reala in care am plecat sau am fost parasiti ”trantind usa” 🙂

Taxa se plateste pentru inscrierea in grup, nu pentru participarea la intalniri.

Desigur, confidentialitatea sub toate formele va va fi respectata.

Inscrierea in grupul de terapie este o decizie pe care o vom lua impreuna, iar pentru asta vom stabili o intalnire de cunoastere si intrebari.

 

INTREBARI, INSCRIERI:

psihoterapeutiuliacrut@gmail.com

Tel/ Whatsapp: 0744234862

Iulia Crut