Aţi auzit de multe ori vorbind despre blocajele emoţionale şi despre problemele de sănătate care pot apărea din cauza lor, dar şi despre metodele de vindecare. Există multe terapii energetice care ne pot ajuta, dar este nevoie de timp şi de întreaga noastră dorinţă de a le dizolva şi de a ne oferi o stare de linişte.

Blocajul energetic generat este legat, în general, de netrăirea până la capăt a unei emoţii, fie ea pozitivă sau negativă, de neexteriorizare a emoţiilor sau trăirilor, de neiertare. “Cele mai multe apar mai ales la nivelul gâtului, inimii şi plexului solar, unde blochează la început metabolismul pe corpurile superioare (corpurile energetice, eteric, astral etc – n.a.), apoi generează tot felul de boli în corpul fizic. Niciodată nu este prea târziu, atât faţă de stadiul bolii, cât şi din punctul de vedere al timpului trecut de la eveniment pentru a degaja energia blocată şi a permite reluarea fluxului normal”, spune maestrul Vlad T. Popescu pe site-ul lui.

Învăţăturile sale au fost preluate de mulţi discipoli care încearcă să ne ajute şi să se ajute. “Ca să avem o viaţă frumoasă este important să fim mereu în echilibru”, spune terapeutul ieşean Iulia Cruţ. Nu este uşor să ridici o astfel de construcţie interioară, însă munca va fi răsplătită prin starea de bine pe care fiecare dintre noi o vom resimţi, prin calmul care ne va ajuta să luăm cele mai bune decizii şi să avem tot ce ne dorim.

Ajutor şi autotratament

All Love/Seichim este o metodă terapeutică la care poate apela oricine, fără să fi avut în prealabil o anumită pregătire ori să fi urmat anumite cursuri. “Metoda reuneşte tehnici de respiraţie, meditaţii, anumite exerciţii din Qi Gong ori regresii. Depinde de la caz la caz. Omul este un sistem complex, avem şi trup, şi suflet şi este important să oferim ajutor fiecărei părţi. Aşa cum gândurile există, dar nimeni nu mi le poate prinde în mână, aşa există şi tehnici prin care le putem ordona astfel încât să atingem acea stare de linişte de la care orice construcţie este posibilă”, ne-a spus Iulia Cruţ, psihoterapeut de formaţie şi practicant al terapiilor alternative.

Prin All Love, oamenii încep să se descopere pe ei, să-şi cunoască toate blocajele emoţionale, să le vindece şi să meargă mai departe fiecare pe calea lui. Poate fi privită şi ca un autotratament, prin care ne putem ajuta pe noi înşine, să ne cunoaştem mai bine şi să ne înţelegem. “Iubirea şi ruşinea, frica şi invidia, emoţiile pozitive şi negative netrăite până la capăt trebuie rezolvate pentru a putea merge liniştiţi pe calea evoluţiei spirituale”, mai spune Vlad Popescu pe site.

Descoperă forţa interioară

Tehnica All Love merge pe ideea intensificării circulaţiei energetice la nivelul sufletului, care, odată degajat de toate reziduurile emoţionale, poate mobiliza celelalte energii blocate prin corp. “De multe ori nu ne cunoaştem resursele interioare, care sunt foarte multe. Practicând All Love sau alte tehnici putem ajunge să ne deblocăm puteri neştiute şi care ne pot fi de folos în viaţa de zi cu zi, care ne pot schimba destinul într-o clipă, care ne pot aduce sănătate psihică, sufletească şi trupească”, a adăugat Iulia Cruţ.

Potrivit maestrului Vlad Popescu, este indicat ca ridicarea vibraţiei sufletului să fie precedată de o pregătire sau o încălzire la nivelul corpului fizic care să îmbunătăţească pe cât posibil circulaţia energiei la acest nivel pentru a nu înfrunta în procesul vindecării şi blocaje la nivelul corpului fizic care ar putea face vindecarea şi mai dureroasă. Cu All Love putem reuşi acest lucru!

Terapia All Love Seichim a fost pusă la punct de arhitectul american Patrick Ziegler. Seichim permite redescoperirea fiinţei perfecte care suntem fiecare dintre noi prin conştientizarea Căii Maestrului, prin armonizarea corpurilor fizic, emoţional, mental şi spiritual. Seichim este energia identificată de Patrick Zeigler în vechile temple egiptene, probabil utilizată de marii preoţi egipteni sau amplificată din cauza efectului de piramidă.

Un articol al Maurei Anghel, publicat în data de 12.09.2013 în ziarul Evenimentul

http://www.ziarulevenimentul.ro/stiri/Sanatate/all-love-o-terapie-pentru-echilibru–107787.html

www.ziarulevenimentul.ro