Meditatii. Tehnici de respiratie. Mudre si mantre- autor Vlad T. Popescu

meditatii.-tehnici-de-respiratie

…unele tehnici trebuie practicate timp de nouă luni a-şi face efectul. Poate nu întâmplător şi sarcina dureaza nouă luni…

Altele trebuie repetate de un milion de ori. Aveti răbdare şi încredere, nu de puţine ori celui care-şi asumă deplin respectarea celor nouă luni, a celui un milion de ori se întâmplă totul mult mai repede. Pentru că viaţa noastră nu constă doar în practicarea tehnicilor amintite. Şi nici nu trebuie practicate toate, alegeţi-le pe acelea care vi se potrivesc care vă plac, care vă împlinesc. Atenţie! Modul în care trăim, intenţia corectă sau nu cu care întreprindem totul, poate lungi la infinit sau poate scurta spectaculos drumul.

De fapt ce ne ţine pe loc?

1.Programele şi formele gând care sunt legate de corpurile noastre, şi nu numai de cel mental, şi care ne stânjenesc în a vedea corect, în a alege corect, în a acţiona cu intenţia corectă. Programe şi forme gând induse de alţii sau de noi înşine.

2.Entităţile care roiesc în jurul nostru, sau chiar prin corpurile noastre, atrase de pulsiunile noastre negative şi care stimulează exacerbarea acestora pentru a se hrăni cu energiile astfel generate.

3.Blocajele energetice produse în urma unor acţiuni greşite, sau a programelor, a formelor gând şi a entităţilor, care deformează metabolismul nostru pe toate corpurile şi ne îndepărtează de o stare armonioasă, capabilă să perceapă întregul.

4.Deformarea, necunoaşterea, dezenergizarea, ignorarea sufletului nostru ca motor, scânteie divină capabilă să ne ofere direcţia şi sensul evoluţiei noastre.

5.Teama de noi înşine, teama de Sinele Superior, neîndemânarea în a ne reîntregi cu acesta pentru a înţelege cine suntem şi de ce suntem ceea ce suntem.

6.Refuzul de a învăţa lecţiile pentru care ne aflăm acum şi aici, sau, altfel spus, nerezolvarea lecţiilor karmice.

Am cules şi imaginat, apoi am testat câţiva ani o serie de tehnici menite să rezolve cele amintite mai sus, plus câteva tehnici destinate ascensiunii, iluminării. Acestea nu au efect decât daca am scăpat de ceea ce ne ţine pe loc. Aş fi putut folosi un titlu de genul „iluminarea în şapte paşi”, dar ar fi fost mult prea pretenţios, iar mie îmi plac lucrurile simple. Şi elegante!

CUPRINS:

Cuvânt înainte
Inca suntem pe aici

Tehnici în ordinea prezentării

Respiraţia pentru relaxare
Chakra Kassei Kokyu-ho
Meditaţia tăierii stringurilor
Sri Mrityunjaya Mantra
Reiju

Deschiderea sufletului
Faţetele sufletului
Respiraţia Elohimilor
Conectare la Sinele Superior. Varianta scurtă
Cele patru elemente

Iniţierea In Marea Piramidă
Meditaţia Shenu
Iniţierea penta-flăcării lui Saint-Germain
Tehnica de primire a simbolurilor prin channelling
Simbolul vindecător

Meditaţie pentru curăţarea sufletului
Vederea la distanţă cu sufletul
Dezvoltarea simţurilor
Dezvoltarea clarsimţurilor
Tehnici vizualizare

Conectare la Sinele Superior
Vedere cu al treilea ochi al corpului astral
Tehnică pentru deschiderea celui de-al treilea ochi
Activarea corpului de lumină
Meditaţia Luminii clare

Meditaţie pentru călătoria în timp
Meditaţie pentru relaxarea profundă
Meditaţia Arborelui vieţii
Purificarea prin apa
Acordaje simple

YOD
Activarea Ochiului lui Horus
Acordaj Kundalini Reiki
Mudrele si mantrele
Kotodame

CARTEA POATE FI CUMPĂRATĂ ONLINE AICI