Terapie și consiliere spirituală. Cum și de ce?

Consilierea spirituală

O ședință de consiliere spirituală este importantă pentru client și terapeut, în aceeași măsură. Clientul, o dată ce-și va fi răspuns la întrebări de tipul ”de ce mi se întîmplă asta?”, după ce află că poate să facă ceva să schimbe situația și ce anume, va fi restabilit în el însuși motivația de a continua, de a învăța, de a evolua. Pentru terapeut, o astfel de evaluare reprezintă o modalitate de a afla cum poate interveni mai rapid, mai direct, pentru a răspunde obiectivului cu care clientul a venit în terapie.

Folosind mandala zilei de naștere și parametrii din radiestezie multidimensională, discutăm despre lecțiile de viață, evaluarea karmei, misiune și relații cu ceilalți, identificarea posibilelor ”abateri” care au generat situația problemă, parametrii legați de corpul fizic, emoțional, mental și spiritual, sănătatea la momentul prezent, indicatorii despre integritatea și starea sufletului.

Relațiile pot fi și ele subiect de cunoaștere și găsire de soluții, fie că este vorba de relația dintre două persoane sau rellația unei persoane cu o instituție, cu un loc de muncă.

Despre ANATOMIA ENERGETICĂ A UNEI RELAȚII se poate citi AICI

În sine, o astfel de ședință de consiliere poate fi abordată separat, fără a fi parte a unei terapii mai de durată.

Mandala zilei de naștere oferă informații asemeni hărții astrologice la naștere și de aici putem identifica vârsta astrală, evoluția persoanei, principala înzestrare, lecții karmice, calități, predispoziție către anumite boli, către relații, posibilitatea de a avea sau nu copii, modalitatea prin care singură își poate învăța lecțiile de viață.

Despre interpretarea mandalei zilei de naștere puteți citi mai multe accesând link-ul ACESTA.

Radiestezia multidimensională

Interpretarea parametrilor oferiți de radiestezia multidimensională oferă informații legate de sănătatea momentului față de sănătatea la naștere, capacitatea respectivei persoane de a stoca energie, karmă și lecții de viață.

Asfel, am putea găsi împreună răspunsuri la întrebări legate de

  • Fizic, nu mă simt bine. Ce se întâmplă cu sănătatea mea?
  • Cum să fac să am relațiile pe care mi le doresc? ( relații eșuate, sau inexistente deși dorite)
  • Nu am copii. Ce mă fac?
  • Viața profesională- Ce să aleg, ce se întâmplă?
  • Compatibilități între oameni, între oameni și firme, companii

Despre radiestezia multidimensională și parametrii săi, puteți citi accesând link-ul ACESTA

 

Modelul după care am ales să fac aceste ședințe de consiliere spirituală, dar și multe din tehnicile pe care le folosesc în terapie,  este preluat în mare parte de la Vlad T. Popescu. De aceea, poate veți dori să citiți și alte detalii despre radiestezia multidimensională și despre evoluție personală și spirituală pe site-ul dumnealui: www.sfat.info

 

Ședințele de terapie

După analiza parametrilor de mai sus, în funcție de ce este necesar în fiecare moment, utilizez în terapie tehnici din:

*REIKI

*ELIBERĂRI EMOȚIONALE

*AMA DEUS

*ALL LOVE

*TERAPIE FLORALĂ BACH

*COACHING

*TEHNICI DE RESPIRAȚIE

*NLP TERAPEUTIC

*EMDR- TERAPIA ȘOCULUI POSTRAUMATIC

*REGRESIE

*PSIHOTERAPIE

*HIPNOZĂ CLINICĂ

 

Beneficii

Am ales să devin psihoterapeut aproape în același timp cu primii pași pe care îi făceam pe un drum pe care la acel moment îl consideram menit a fi doar pentru vindecarea mea personală, Reiki și meditație.

În timp, am început să combin în terapie tot ceea ce am învățat și practicat, și din psihoterapie și din tehnicile de lucru energetic sau aparținând unor școli de evoluție spirituală.

Ceea ce am constatat, ca principale benificii pentru cei care au ales ședințele de terapie și/sau consiliere în care am îmbinat toate acestea, este că:

*Numărul de ședințe de terapie scade atunci când intervenția terapeutică are loc și asupra ansamblului ”minte-suflet” – psihoterapia- și asupra corpului energetic în totalitate, din punct de vedere fizic, emoțional și spiritual- terapia Reiki, tehnicile de respirație, eliberările emoționale, etc.

Ceea ce s-ar optimiza făcând doar psihoterapie în 10 ședințe de exemplu, intervenind holistic, prin metode de terapie energetică, se poate rezolva și în 5-6 ședințe.

Cum se întâmplă asta?

Pe de o parte, acțiunea simultană asupra omului ca întreg favorizează acest fapt, pe de altă parte, consilierea din punctul de vedere spiritual, după modelul pe care îl puteți citi AICI, declanșează în clientul aflat în terapie conștientizarea unor lecții de viață, al unor daruri nefolosite încă,  al unor posibile căi de a face diferit unele lucruri.

*Oamenii își deschid sufletul, reușesc să se vadă, să își simtă natura divină; pentru că, o dată cu terapia energetică și consilierea spirituală, fiecare devine mai atent la acțiunile sale, la ciclul gând-emoție-faptă și, prin urmare, la învățarea propriilor lecții, conștient. Astfel, echilibrul atins se păstrează în timp.

*Vindecarea unei situații problemă are loc ca urmare a unei evoluții, ca urmare a unei schimbări pe care clientul o face. O dată identificat un astfel de drum al evoluției, se naște în noi dorința de a evolua continuu și curiozitatea. Acestea, după părerea mea, sunt stări propice învățării și creației. Și am văzut cum, în diverse domenii, oamenii și-au redescoperit această bucurie, cu corespondent poate doar în copilărie.

 

Programări:

iuliacrut@yahoo.com

0744234862

*Consilierea se poate desfășura și via Skype, cu programare prealabilă.